top of page

Om os

Tegnestuen Storm Sørensen er stiftet i foråret 2023 af arkitekterne Christopher Storm og Robin Sørensen. 

Som personer er Robin praktisk og løsningsorienteret, mens Christopher besidder en kreativ og æstetisk tilgang til faget. Denne kombination supplerer hinanden godt, og giver os stærke forudsætninger for at bringe vores projekter helt over målstregen. 

Efter vores afgang på arkitektskolen har vi begge søgt en alternativ tilgang til faget, fremfor ansættelse på en tegnestue i klassisk forstand. Med vores egen praksis har vi mulighed for at fremme vores egen æstetiske sans, samtidigt med at vi kontinuerligt lærer en masse om fagets kunnen. Denne løbende strøm af viden er hvad, der motiverer os, og samtidigt det, der sikrer, at vores tegnestue bliver ved med at blive bedre. 

Kort om vores baggrund: 

Christopher Storm har en bachelor i arkitektur fra Det Kongelige Akademi med fokus på arkitekturens anatomi og fabri-kation, og endvidere end kandidat fra Det Kongelige Akademi med speciale i urbanisme samt politiske og strukturelle udfordringer i samfundet. Christopher har været ansat i Freja Ejendomme og hos Gehl Architects med arbejdsfokus på strategisk byplanlægning og større udviklingsprojekter. 

Robin Sørensen har ligeledes en bachelor i arkitektur fra Det Kongelige Akademi med fokus på arkitekturens anatomi og fabrikation, og ydermere en kandidat fra Det Kongelige Akademi med speciale i bæredygtigt byggeri samt bygningskunst og teknologi. Robin har siden sine studier været selvstændig og drevet egen virksomhed med byggetekniske projekter. 

_Z0A6391_edited.jpg

Kontakt

Guldbergsgade 29D

2200 København N 

Christopher Storm 

Stiftende partner, arkitekt MAA

31 41 90 89 

cs@stormsorensen.com 

Robin Sørensen 

Stiftende partner, arkitekt

21 26 55 22 

rs@stormsorensen.com 

Christine Ertbøll 

Projektleder, arkitekt MAA 

ce@stormsorensen.com 

bottom of page